2016 / 22 March

Persmededeling: Trieste dag, wat nu?


Het gruwelijke nieuws is niemand ontgaan. We werden geraakt in het hart van België: ons land, onze multiculturele hoofdstad: Brussel. Moslims en niet moslims moeten hand in hand, sterk en moedig, volwassen en sereen de uitdagingen van de toekomst in de ogen kijken. Samenwerken, ons niet laten neerhalen door barbaren die de wereld willen opsplitsen. Afgezien van de scheiding van kerk en staan de moslimtheologen klaar om met overheden in gesprek te gaan en samen naar oplossingen te zoeken. We hebben elkaar nodig, want we zijn allemaal Belg, en allemaal boos dat het land dat ons nauw aan het hart ligt in haar ziel geraakt werd. Mijn medeleven gaat uit naar de slachtoffers en hun families; innige deelneming, uit de grond van mijn hart.

Sulaymanvanael.com

Sulayman Van Ael

Comments are closed.